When it comes to knowing good from bad we can be so dyslexic.

Haha Moa kom hit igår, sov över tills idag. Snällt, hon räddade mig lite faktiskt. Moa är bäst, trots att hon är fegis som inte vill se skräckfilm. Men Another Gay Movie, American Pie och Stallkompisar funkar ju faktiskt det med! Vi är nog lite konstiga faktiskt.. Har skrattat åt allt och ingenting. Moa påstår att det är bra att umgås med mig, man får tydligen träna magen då. Skrattmusklerna får jobba lite.

Ibland är det faktiskt tur att man har så fina vänner. Mår bra med dem. När Moa var här var jag glad i nästan 24 timmar. Ingen ångest alls.

Imorgon kommer tydligen Alexandra hit också. Hon är bra. Massa bra. Och jag behöver inte vara själv. Underbart.

Och just nu mår jag skit. Orkar inte göra något åt det heller. Lyssnar på musik jag just nu inte borde lyssna på, och tittar på videor jag just nu inte heller borde titta på. Men jag orkar inte bry mig. Låter ångesten ta över lite. Blåser lite mer liv i den. Låter den andas genom mig, och låter den lämna mig tomhänt och ledsen.

God natt.

You've cooked your silver spoon so black.

Varit hemma och varit sjuk sen i onsdags. Länge sen jag mådde såhär kasst. Vaknade kl 6 igår och mådde illa som satan, trodde jag skulle spy. Inte för att jag kände mig magsjuk eller så, utan för att jag hade så förbannat ont i ryggen och revbenen. Går inte att förklara, men var verkligen spyfärdig. Har fortsatt så sen dess, tror jag somnade 5 i morse. Kul liv, verkligen.

Ikväll ska tydligen Wilma ha halloweenfest, skitkul. Minns senast ett gäng 11-åringar sov över. Fy satan vad förbannad jag var då. Hoppas de håller käften denna gången, annars kommer jag vara rätt självmordsbenägen inatt, lol.

Gnällig jag är. Har rätt att vara det dock.



Dag 18; En bild på mig som är tagen utav någon annan.

Var ju först säker på att jag inte hade någon bild att publicera här, eftersom jag sällan uppskattar att vara med på bild, och ännu mer sällan brukar spara såna bilder så jag har dem tillgängliga på datorn..
Haha men sen kom jag ju att tänka på denna bilden, tagen för en evighet sen känns det som.. Jag fick inte gå och hämta min jacka, för det skulle tydligen ta för lång tid.. Så jag och Alexandra fick för oss att dela tröja, mössa, och halsduk. Jättefint, haha! Saknar denna konstiga underbara människa.
Hursomhelst, enjoy!

<3


Dag 17; En dålig egenskap jag önskar att jag inte hade.

Hmm, var börjar jag?

Jag önskar att jag vågade lita mer på folk än vad jag tyvärr gör. Att jag inte alltid trodde det värsta om folk. Låter ännu värre när jag skriver det märker jag nu..

Vet inte om detta är hur jag egentligen är, eller om det är något som helt enkelt "utvecklat fram". Men det är något jag försöker jobba på, så gott det nu går.

Jag önskar också att jag inte hade sånt enormt kontrollbehov. Att jag kunde slappna av och bara göra något, utan att tänka igenom det en miljon gånger. Att jag kunde lita på att saker och ting löser sig, att någon hjälper till när de sagt det. Att folk lever även om de inte hör av sig på ett tag. Tror inte någon vet det, men jag är verkligen löjligt känslig på den fronten. Får jag inte tag på någon om jag ringer eller liknande så tror jag nästan alltid det värsta. Att personen i fråga har tröttnat på mig, att jag gjort något fel, eller att något hänt.
Jättejobbigt verkligen, och rätt löjligt. Vet inte varför jag är sån.

Jag önskar också att jag var riktigt bra på något. Enda gången jag nånsin kännt att jag räcker till är kring hästar. Ibland vill jag vara bra på något annat också, för jag är verkligen kass på allt annat. Men samtidigt så vet jag inte vad för nytta jag skulle ha av det, det är ju hästar jag vill leva på? Så ne, kanske inte trots allt.. Men det är önsketänkande.

Jag önskar också att jag kunde sova som en normal människa. Vet inte om det är en egenskap egentligen, men det är jobbigt när man hela tiden har haft svårt att somna. Och det senaste året har det ju bara blivit värre, för nu vaknar jag flera gånger varje natt med. Kan tillägga att sömntabletter inte fungerar.

Hmm, finns nog egentligen mycket mer, men detta var det jag kom på att skriva ner nu. Fast egentligen så är ju detta den jag är, detta som är normalt för mig, som jag lever med varje dag. Skulle jag vara annorlunda så skulle säkert hela mitt liv se annorlunda ut. Behöver kanske inte vara något negativt, men det gör ju frågan i sig lite underlig.

Jaja. Detta får duga.

Simple standards and lost examples.

Ensam hemma nu, tills imorgon tydligen. Trist och jobbigt, men samtidigt ganska skönt tror jag. Ensamt dock haha..

Har nu ägnat lite tid åt mina kära träns. Putsat allt och fixat med pannbanden. Först tvätta av allt bling med tops och diskmedel, sen målat över med genomskinligt nagellack, för att stenarna ska sitta kvar. Haha vad fan är det för fel på mig?! Tror jag blivit lite skadad av att tillbringa så mycket tid hos en dressyrryttare haha..
Blev inte bättre bilder än såhär, batteriet i kameran dog. Detta är även innan jag putsade hela skiten, så det ser snyggare ut nu haha..
Måste dock säga att jag gillar min lacknosgrimma lite ;D

Ska ut och rida lite nu. Får se vad jag hittar på sen. Kom hit och underhåll mig, någon? Kommer dö av tristess -.-

Everybody wants a reason for everything. It’s so much easier with someone or something to blame.

Har just nu ett gyllene tillfälle att göra något åt det här. Den här känslan. Göra mig av med allt dåligt. Börja om. Göra om, göra rätt. Utan att någon bryr sig ett skit.
Men kommer jag nånsin vara nöjd? Kommer jag nånsin räcka till i alla fall?

Kan någon vara snäll och slå mig hårt i huvudet, och tala om för mig att det är något allvarligt fel på mig?




And I don’t need opinions from those never a part of it.
Don’t need them pointing out my problems, they’re mine.
Don’t need reminders, I know better than anyone.

And yeah, I know, I should be finding another way.
I know that I should be out seeking a substitute.
But just forgetting never really made sense to me.

So I haven’t been.

Nails for breakfast, tacks for snacks.

Suck, jag blir galen. Känns som jag är fast. Känns som jag inte tar mig någon stans. Börjar ifrågasätta varför jag ens försöker. Det vore kanske lättare att sluta försöka, att bara låta saker och ting vara som dom är?
Blä, får inte må så här.
Dumma jävla jag.

Ska sätta mig och lyssna lite på La Dispute nu, och försöka samla tankarna.

Dag 16; hissar & dissar.

Blir en diss till folk som håller på med såna här löjliga hissar&dissar hela tiden.
Tycker ärligt talat det är något av det fånigaste som finns, speciellt med tanke på att de oftast bara innefattar kläder, hästutrustning, osv. Och när det gäller sånt så är inte min åsikt mer värd än någon annans. Så det är bara fel att sitta och skriva sånt, och på kuppen kränka ett antal människor som råkar ha en annan åsikt.

Ne, gillar inte sånthär.

Can't pretend that you're nothing special.

Hahaha åh.. Dålig jag är. När jag skulle fixa hästarnas kvällshö i måndags så lyckades jag halka i trappan ner från höloftet. Duktigt, ja. Den trappan är rätt livsfarlig dock. Slog i huvudet och ryggen rätt rejält. Tur iaf att det var trappan jag slog i, och inte betonggolvet.. Då hade jag nog inte haft mycket till huvud kvar :D
Men ja, har varit hemma tisdag-onsdag och mått riktigt skit. Yr och illamående, och ont i nacken och ryggen. Piggnat till lite nu dock, inget illamående, bara ajaj haha..

Har nyss kommit hem från Therese nu. Överlevde faktiskt hela dagen. Bara slagit i käften och bitit mig i läppen, samt fått lite fina sår på händerna. Hahaha verkligen sämst xD

Vet inte hur jag lyckas göra mig illa hela tiden. Suck, spännande är det iaf haha..


Har förresten färgat håret mörkt igen.

Am I lost in your eyes?

Dålig uppdatering hela veckan. Har verkligen inte orkat. Suck..
Trivs rätt bra på praktiken faktiskt. Har ju egentligen svårt för att jobba åt någon, men det funkar rätt bra med Therese. Inte så mycket krav, och det känns som jag behövs.

När jag kommer hem tar motivationen slut dock. Vet inte riktigt vad som händer med mig, men allt känns inte lika viktigt längre. Vet inte hur många gånger jag hinner krasha under en eftermiddag. Dåligt faktiskt. Tvingar iaf ut mig själv och motionera de hästar som behöver det. Känns så fel. Det är ju detta som gör mig lycklig? Varför är det helt plötsligt ett tvång?

Pratar knappt med någon nuförtiden heller. Vet inte varför riktigt. Har liksom låst in mig lite. Känns som det är bäst att låta folk vara. Känns som jag gör mer skada än nytta. Samtidigt så är jag nog rädd för att folk ska se rakt igenom mig. För att någon ska se hur tom jag är just nu.

Försöker att hålla mig sysselsatt. Därför har helgen varit riktigt jobbig. Har inte haft tillräckligt att göra. Blir för mycket tid över till att tänka då. Alla mina tankar skrämmer mig, och de är jobbiga, obehagliga, att lyssna på.

Känns som jag är på väg neråt igen. Och jag orkar inte ens bry mig.

Dag 15; Dagens.

Dagens vill ha: Hmm....
Dagens klädsel:
Har just nu på mig mina blå Whitaker ridbyxor, ett svart pololinne från CRW och  en Bring Me The Horizon t-shirt. 
Dagens frisyr: Rufftsigt och uppsatt. Förjävligt :))
Dagens planer: Ska rida lite hästar. Annars vet jag inte.. Försöka överleva :)
Dagens väder: Kallt och trist. Höst på riktigt. Men ska väl inte klaga, regnar ju inte nu iaf..
Dagens roligaste: Ingenting faktiskt. Negativ tjej :)
Dagens tråkigaste: Det mesta. Ogillar att det är helg också. Har för lite att göra, och för mycket tid till att tänka -.-
Dagens favorit: Robin :*
Dagens humör: Inte på topp tyvärr.
Dagens ord: "Skit". Har användt det flitigt haha...
Dagens låt: Destroy Rebuild Until God Shows - Mr. Owl Ate My Metal Worm

Älskar denna.

Dag 14; Mitt beroende.

Hm, jag är beroende av hästarna, och vissa människor, för att jag ska må bra.
Det är nog allt.
Simpelt svar :)

I'm just waiting for the future to swallow me whole.

Inte skrivit något här på hela helgen. Dåligt. Har helt enkelt inte haft tid eller ork. Var på 1-års kalas igår, min kusin fyllde år. Lyckades faktiskt hålla humöret uppe nästan hela kvällen. Sen bröt jag ihop. Dåligt. Kasst. Så mycket ångest för en sån liten sak. Jag är sämst.
Idag började väl inget vidare heller. Suck. Men ska iaf försöka göra något vettigt resten av dagen. Ska bara dricka upp kaffet, sen ska jag ut en sväng med Prince. Han behöver jobba, och jag med.

Inte ofta jag lägger ut bild på Prince.. Konstigt. Kollade igenom gamla bilder på honom, tror denna är från vintern 2010. Minns verkligen ingenting från då, men jisses så fin han var då... Så fin i hull och rätt så välmusklad faktiskt. Har ju fått börja om lite med honom igen efter Uddetorp, satan vad han tappade under det halvåret -.-

Jaja, snart tillbaka här igen. Fina fina Prince.
Travare, huh?

RSS 2.0