There's so much beauty when scarlet eyes lay lost in all the city lights.

Varit i Gäsene nästan hela dagen, sprungit runt med en häftig väst och varit funktionär på en regional dressyrtävling. Kom hem för bara någon halvtimme sen? Jobbigt. Men ah, 8000 steg iaf. Alttid något.

Och nu har jag 2 hästar som måste ridas, och så måste jag putsa träns, magplatta, tvätta benskydd och schabrak, packa allt osv. Tävling imorgon. Skulle egentligen behöva longera Gustav idag också.. Men tror inte jag hinner det, blä.

Så jävla ledsen just nu. Fattar inte att jag är så jävla dum så att jag faktiskt tror folk när de säger att de vill hjälpa till. Borde ju veta vid detta laget att människor sviker.

Värdelöst inlägg. Men jag orkar inte försöka skriva något vettigt.

Hejdå, och trevlig valborg osv. Försök att inte supa huvuden av er. Eller jo förresten, gör det.

If there's music we can use it, be free to dance

Dålig uppdatering, jag suger haha.. Nejmen, skulle skrivit, men har haft fullt upp, inte varit hemma, osv. Illa. Rätt svårt att skriva nu också för slemkatten sitter och gosar med mina händer haha.

Men ja, var iväg och tävlade i fredags. Lite taskigt resultat, men oj så nöjd jag är! Väldigt givande tävling faktiskt. Blev lite kaos innan första klassen, haha så jag hann inte gå banan xD Fick lära mig den när jag såg de mindre ponnyerna hoppa, hm..

Värmde iaf upp Zingoalla, hon var glad haha. Fin som satan, allt har verkligen gått framåt nu! Kändes jättefin på framhoppningen också, hoppade galet fint. Sen var ju tävlingsbanan inne i ridhus, och framhoppningen ute, så jag tror hon blev lite förvånad när hon kom in på banan haha.. Jättejättespänd var hon iaf, och stod emot en del på hindren. Petade tvåan. Ett brunaktigt räcke, som kom efter en sväng typ. Dyker ju upp lite snabbt, och färgerna gör det ju lite svårt att urskilja mot sanden. Och iom att hon var så spänd var hon inte heelt med på noterna, men ja.. Sen fram mot hinder 5-6 började hon till slut slappna av och bjuda riktigt fint! Fina runda språng och fick äntligen lite framåtläge. Så ja, supernöjd på slutet där!

När jag kom in på banan till LBn tog jag god tid på mig att trava runt lite, få henne avslappnad osv. Sen iväg, jättesprång över ettan haha. Hinder 2 och 3 var på en linje på långsidan, skitfint in över tvåan, sen blev något helknas. Fick lite framåtläge, så försökte kapa bort ett galoppsprång, innan en rätt bred, parallell oxer, och precis när hon tänkte hoppa av, egentligen för långt ifrån, ändrade hon sig och försökte få in ett till. Slutade med en tvärnit. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, men hon blev frustrerad och stressad och gav liksom upp. Hoppade ettan igen innan jag gick ut, och då skuttade hon lite efter. Bra. Ska ju va kul också!

Så ja, taskigt resultat som sagt. Lite arg på mig själv också för jag vet att det hade kunnat gå bättre sista klassen. Men ja, första tävlingen för i år faktiskt, och egentligen skiter jag i resultatet. Jag kände att jag fick ut enormt mycket av tävlingen och jag vet att så fort allting stämmer så kommer ju också placeringarna. Vill inte sitta och rida som många andra ponnyryttare heller, bara tragiskt :)

A bat is about to eat his tea.

Dålig uppdatering, min dator hatar mig. Haft massa massa att göra i helgen också haha..
I tisdags var jag iväg med finaste Zingoalla och hopptränade. Gick super! Känns verkligen som det gått enormt mycket framåt senaste tiden, och har hänt massa sen vi senast tränade för Rebecka i somras.
Jobbade mest med serier, en med studs, två galoppsprång (om jag minns rätt), oxer, och en serie med galoppbommar, där hästarna skulle länga ordentligt på steget, och sedan skutta över ett litet räcke. Kan även tillägga att jag var den enda på ponny, så det var ännu längre avstånd för oss haha! Dessutom har ju Zingoalla haft lite svårt att länga på steget osv. Fick även höra att jag fått ordning på min sits. (a)
Känns verkligen kanon med Z nu. Sån enorm förändring. Och både hon och jag har fått upp självförtroendet till max. Hon vågar länga ordentligt på steget, ta lite egna beslut, hoppa av lite stort. Och jag litar tillräckligt mycket på både henne och mig själv för att våga släppa iväg henne lite, och lita på att klarar uppgiften.

Slår vad om att ingen orkar läsa allt det där, men jag är så trött att jag inte orkar bry mig om hur det ser ut, så det får va en jobbig röra haha.
På fredag ska jag iväg till Falköping med Z, hoppa en liten lokal LC & LB. Dit nästa söndag med, men då regional LB & LB+5.
Så även om det just nu inte är några höga klasser, så är vi verkligen på gång nu!

Och nu ska jag försöka gå och lägga mig. Lol, kommer nog inte kunna somna. Men iaf!
Godnatt!
Världens finaste.

All I want is to find an easier way to get out of our little heads

Känns bra att klockan är över halv sex och jag inte har sovit något alls. Äckliga jävla ångest.
Skiter i detta nu. Hoppar in i duschen en sväng, sen går jag ut och går så fort det börjar bli ljusare.
Kommer va sjukt trött sen. Men får väl gå runt och se halvdöd ut idag. Sött.

Sister

Detta inlägget skulle kommit upp tidigare, men min dator ville inte det, ehe..
Men idag, eller rättare sagt igår, fyllde visst systeryster 11.
Grattis till henne osv :D

Haha sötunge!

When you looked at the light, did it hurt your eyes?

Dagen började inget vidare faktiskt, så jag har fortfarande inte orkat göra så mycket vettigt. Mammas dumma valp går mig på nerverna också. Söt som fan är hon, men ett riktigt monster haha...

Ska försöka använda bloggen mer, för min egen skull. Har så himla mycket tankar i mitt huvud som jag måste försöka få ur mig.

Men nu ska jag försöka pallra mig ut och rida två galna hästar.

Ska sluta vara feg nu, och svara när du ringer. Tänker tala om precis vad jag tycker om dig, och hur otroligt kränkt jag känner mig just nu.

They say none of them will listen

Moa kom hit igår, sov över tills idag. Mycket massa trevligt. Lyckades få henne att se The Grudge 2 också, hah! Var ute en sväng med världens finaste ponny med. Kul att få se henne med en annan ryttare på ryggen, var ju ett tag sen sist, och jisses vad det har hänt grejer med den hästen!
Och förövrigt så är Moa en av dom bästaste som finns. Länge sen jag var riktigt glad tillsammans med någon annan människa, närmare bestämt 26 dagar sen, hmm..

En del av släkten, mormor & morfar, moster & hennes sambo, kusinerna, och morbror & hans flickvän, var här i helgen också, för att fira min syster som fyller år till veckan. Lite smått trevligt faktiskt, tills mamma talade om för min morbror att jag bestämt mig för att hoppa av skolan. Han kommentar var väl i stil med "Jaha, så vad har du tänkt göra nu då? Gå iv tillsammans med några andra efterblivna och lata jävlar?"
Jag förstår självklart att han menar väl, och att det är dumt, och en stor risk att hoppa av, men jag kan inte låta bli att ta illa upp och känna mig kränkt.

Men jag gör detta för att jag inte mådde bra på Uddetorp. Och funkar inte den skolan så funkar inget. Jag gjorde det för min egen skull, för att jag vill försöka må bra. För jag ville inte vara trasig längre. En trasig jag hade iaf inte klarat att göra något vettigt.

Skolan innebar för mycket krav, och för mycket tvång. Och jag var tvungen att släppa det. Hela tiden var det "jag duger inte, jag måste göra det, och det, och det.. Måste plugga, orkar inte plugga. Värdelösa jävla människa. Jag får inte äta mer än så här. Fan vad mycket jag åt. Fanfanfan, värdelösa människa. Dom måste tycka jag är fruktansvärt äcklig, ful, fet. Värdelös. Måste ut och springa. Orkar inte springa. Värdelös jag är. Värdelös, fet och lat. Jaja, springer iaf. Är jag duktig nu? Är jag vacker nu? Är jag smal nu? Varför kan inte jag också få vara smal? Varför kan inte jag också få vara vacker? Värdelösa jävla människa"

Maten har tidigare varit ett problem. Och de problemen började bli tydligare igen. Jag fixade inte att bo på internat, gå i skola, äta med folk omkring mig. Men jag gjorde det ändå. Och när hunderkänslan försvann kom ångesten. Trots att jag inte ätit mycket. Ändå sättet att få bort den var att springa. Springaspringaspringa, tills det kändes som knäna skulle gå av. Först då kände jag mig duktig. Först då hade jag lyckats med något.
Så fort något dåligt händer går det ut över maten. Jag hetsäter, och sen springer jag, för att få bort ångesten.

Jag vet att min morbror har rätt. Jag är dålig och dum i huvudet som väljer att hoppa av gymnasiet. Och jag vet att det får konsekvenser.

Men jag skiter i allt det. Och jag skiter i att jag ätit en jävla massa denna helgen. Jag skiter i allt som har måsten och krav och perfektion att göra. Vad är perfektion egentligen?

Jag skiter ärligt talat i vad jag gör om 10 år, om 2 år, nästa vecka, osv. Jag vill bara känna att jag lever nu.
Och jag vet att jag är så mycket bättre än alla vidriga människor som talat om för mig hur dålig jag är under en stor del av mitt liv.
Jag förtjänar att må bra.



Remember not our faulty pieces,
Remember not our rusted parts.
It’s not the petty imperfections that define us but
The way we hold our hearts,
And the way we hold our heads.
Mycket text, slänger upp en bild för att det ska se lite roligare ut.

RSS 2.0