VW GP 13

Eftersom jag totalvägrade att vara hemma och bli firad när jag fyllde år för en knapp månad sedan, (tack snälla Familjen för att ni inte väckte mig och började sjunga för mig) så drog jag och mamma ner till Flyinge för att se finalen av Volkswagen Grand Prix. Riktigt häftigt att se, och jag tror knappast klassen kunde ha slutat på något annat sätt?
På tal om det, så tycker jag det ska bli intressant att se hur David Will klarar av Mic Mac sen nästa år..
 
 
Någon kanske känner igen figuren till höger? Både jag och mamma blev plötsligt 12 år igen när han sa hej till oss hahah!
 
Hittade förresten en sak nere i Flyinge jag skulle vilja ha i julklapp:
Bild lånad från Swedish Horse Trucks AB eftersom det var för mörkt nere i Flyinge. Har dock dubbelkollat, så det är samma bil haha.
 
Något av det roligaste under denna dagen var ju dock att se hur skadad mamma har blivit av alla timmar hon fått sitta och frysa i ridhus när hon följt med mig på träningar, så till den grad att hon tyckte det var nödvändigt att ha både långkalsonger, vinterjacka och varma skor på sig haha... Flyinges stora ridhus är isolerat och uppvärmt och håller en värme på säkert 20+grader.....
 
Fick köra hem ifrån Göteborg sen. Tror vi körde in i Mölndal klockan 1... Måste säga att det var väldigt härligt att bara kunna glida runt på en nästan tom motorväg. ;)

Eating lemons.

Uppe tidigt som utav bara helvete för att gå ut i detta svinkalla jävla väder och släppa ut hästarna så jag hinner iväg till Skara i tid. 
Har som alltid väldigt lägligt dragit på mig världens förkylning, och har dessutom lyckats "klämma" sönder mitt finger. Hoppas nageln sitter kvar hela dagen.
Väldigt typiskt faktiskt, med tanke på att jag faktiskt sett fram lite emot denna dagen.. Ska försöka att inte göra bort mig!
 
Cya l8er.

Go out livin’.

Foto: Hästmagazinet
 
 
Idag ångrade man ju verkligen att man inte var i Globen... Lillkillen har lite att brås på! :)
 

RSS 2.0