-

.......Pissliv.

....

Någon vänlig själ som vill köpa denna till mig? Pretty please?
 
 
 
Gosh.

Hey Nightmare, where did you get them teeth?

Det mesta har bara varit jätteskit senaste tiden, så jag har återigen inte orkat skriva. Vilket i sin tur också är puckat, eftersom jag faktiskt mår bättre av att få något ur mig, bra som dåligt.
 
För 2,5 vecka sen var jag hos Robin. De där helgerna är så fruktansvärt värdefulla faktiskt. Dumma människa som måste bo så långt bort bara :(
Började iaf jättebra iom att tåget var 3 jävla timmar försenat pga en brand..... Samtidigt som det var otroligt frustrerande är det rätt kul att en "liten" skogsbrand  utanför fjuttiga Herrljunga lyckas fucka upp halva Sveriges tågtrafik..
Sen sov jag faktiskt 8 timmar vardera natt hos Robin, vilket är mer än dubbelt så mycket jag i vanliga fall sover.. Måste vara något allvarligt fel på mig haha. Gick på bio gjorde vi också, Johan Falk. Och för första gången någonsin tror jag så hade jag faktiskt tagit med tabletter mot magkatarr. Slapp ju självklart inte skiten iaf, men tyckte ändå det var duktigt gjort utav mig. 
 
Måndagen efter att jag åkt hem sen började med att jag vaknade upp och kände mig dunderfölkyld. Och som alltid när man inte har vett nog i skallen att hålla sig stilla tillräckligt så tar det ju drygt en vecka innan man frisknar till från en liten röten fökylning. Surt.
 
 
Hade jag gått kvar på Uddetorp så hade jag tagit studenten för 2 veckor sedan. Saknar faktiskt stället och människorna hemskt mycket ibland. Och det är jobbigt att veta att man under de här 2,5 åren inte har åstadkommit ett jävla piss. Samtidigt måste jag erkänna att något av det bästa jag gjort gentemot mig själv är att hoppa av skolan då. För jag har under tiden som gått lärt mig att lyssna mer på mig själv, och mindre på andra. Jag tar fortfarande åt mig, men jag låter inte andras ord knäcka mig lika lätt. Och när jag tänker tillbaka så antar jag att jag får vara lite glad att jag fortfarande lever, för sista tiden i Skara mådde jag verkligen förjävligt. 
 
 
Vet inte vart jag vill komma med detta längre... Såå, jag ger mig här. Tänker bädda ner mig och glo på någon film tror jag...
 
Hoppas ni normala människor sover nu. 
Peace.

RSS 2.0