There's a tear in the fabric of your favorite dress.

Förbaskat dålig uppdatering här verkligen.. Allt har varit lite mer skit än vanligt senaste tiden bara, och jag har verkligen inte orkat. Ska ta tag i det dock, inte för att jag vet om det gör folk gladare kanske, men för min egen skull. För jag mår litelite bättre av att skriva. 
 
Har inte hänt så himla mycket senaste tiden heller, men kan väl dra igenom lite snabbt iaf:
 
Skolan är skit just nu. Är klar med matten sen flera månader, men att skicka in skiten är en helt annan femma... Och detta har alltid varit ett problem för mig. Jag sätter för hög press på mig själv, och är aldrig någonsin nöjd. Tycker jag att jag lyckats bra med en grej så är alltid det något annat jag inte är nöjd med iaf. Tyckte det började bli bättre i höstas, sen ställde den där jävla matdagboken till det.. Och nu är allt vad gäller både skola och mat bara ångest..
 
2-3 dagar i veckan är jag iväg till Alingsås och solar, för att försöka bli av med mina jädrans prickar. Besöken på hudbehandlingsenheten går faktiskt över förväntan, mysiga människor som arbetar där och det känns oftast helt okej att åka dit. Besöken i sig är ju också gratis, men att åka tåg dit kostar mellar 100-150 kr per gång, vilket blir dryg tusen spänn per månad... Vilket är pengar jag egentligen inte har över efter att allt har betalats för hästarna... Vet inte ens om jag tar mig iväg till Göteborg Horse Show iår. Skit. Lär få näcka i cam för att överleva närmaste tiden lol.
 
Med hästarna rullar det på hyfsat som vanligt iaf. Har fortfarande inte kommit ut på tävling än, och nu ska bromsarna på transporten på något jäkla vänster, så kommer inte ta mig någonstans med dem på ett tag till. SKIT.
I söndags har jag och Gustav dock gjort premiärritt i skogen utan sällskap! Annars har vi alltid haft någon typ av sällskap, och har vi inte haft det har vi bara höllt oss på vägarna. Jag är ju en jäkla fjant när det kommer till skogen och är totalt livrädd för att bli uppäten typ. Tur att jag har världens coolaste 5-åring dock. Trots att han är rätt så grön, så går han fram överallt och är helt superlugn och trygg. Bästa. 
Dock ställer mina axlar fortfarande till det, speciellt med Zingoalla som är så känslig.. Jävla skitkropp. Måste göra något åt det där någon gång också, inte okej längre...
 
Sen överväger jag fortfarande hur jag ska göra med praktiken osv. För just nu så orkar jag inte ett skit. Är helt slutkörd både mentalt och fysiskt. Så jag klarar helt enkelt inte av att lova att jag ska orka något sådant nu.
 
 
Suck, behöver en stor jävla förändring just nu.
 
 
 
 
Your heart is a river that flows from your chest
Through every organ
Your brain is the dam
And i am the fish who can't reach the core.
 
 

Passande nog är texten ur låten "Lightness". Saknar hästen med samma namn förbaskat mycket faktiskt.. Fina tjejen.

RSS 2.0