From a mountain in the middle of the cabins.

Var iväg till Borås innan jul och handlade lite för presentkort jag fick när jag fyllde år. Kom hem med bla 2 grimmor, mangelé, ett träns och en hundbädd. (Inget bett?!)
 
Hundbädden var högt uppskattad kan jag säga haha. Mina kära byracka har i princip alltid sovit på golvet (golvet har iofs nästan alltid varit fullt med kläder, så var inte direkt synd om henne). Sen gjorde jag vid något tillfälle ett halvhjärtat försök att städa ur garderoben inne i rummet (här lägger jag allt som inte får plats under sängen när jag städar). I den vevan så kom en viss gosedjurselefant, aka Charles, ut ur garderoben (...). Och eftersom min hund tror hon är en liten plutt, ansåg hon att hon visst fick plats att ligga och sova på Charles...
När jag sen kom hem med bädden tog det ungefär 3 sek innan hon låg och sov resten av kvällen på den haha. Lite bekvämare hoppas jag.
 
Minnie und Charles.. (Ovanligt tomt golv här)
 
Minnie und säng. 
 
 
 
 
 

Me vs. Maradona vs. Elvis

Har kommit fram till att jag antagligen är en av få personer som kan bli helt jetlaggad av att åka till Stockholm och tillbaka.
Var hos Robin måndag - fredag förra veckan, och som bekant så sover jag aldrig så mcket som jag gör där haha. Väldigt välbehövt dock. Var framme med tåget vid 18.30 på måndagen, hemma hos honom en halvtimme senare, och kort stund senare sov jag haha. Social flickvän osv. 
Blev problem när jag kom hem sen dock. Var verkligen fysiskt omöjligt att sova själv igen, vilket gjorde att jag somnade mitt på dagen ett dygn senare istället, när jag helt enkelt var för trött för att orka vara vaken en minut till. Och detta har lett till att jag har vänt på dygnet nästan 10 timmar. Så senaste veckan har jag sovit mellan kl 13 - 17 ca. 
Så, kan inte påstå att jag mår jättebra utav detta haha. Har iaf Red Bull hemma nu, så ska försöka hålla mig vaken idag. Måste försöka vända tillbaka det här. 
 
Wish me luck.

RSS 2.0