America's next freak.

Var iväg till Göteborg/Borås i tisdags med Emilia och Alexandra. Känns som jag var trevligt sällskap efter två timmars sömn (och ingen sömn natten innan) plus en massa koffein i kroppen, ehe. Snälla kompisar jag har som står ut med mig egentligen.

Var iaf jävligt nyttigt att komma ut en sväng och träffa lite folk jag känner att jag kan vara mig själv med. Har typ fått lite social fobi senaste tiden haha.. Asjobbigt, eftersom jag inte litar på folk och har svårt att känna mig trygg i sällskap med andra. Fast egentligen grundas nog allt det i att jag inte är trygg med mig själv osv.

Men med Alexandra och Emilia kändes det bättre. Jag typ släppte allt runtomkring och bara var glad för en stund. Traskade runt lite inne i Nordstan, och gick faktiskt så långt att jag köpte en klänning haha.. Måste ha något på lördag -.- Och A&E tyckte bestämt jag skulle ha den, hm.. Hatar att köpa kläder faktiskt, tycker aldrig något sitter fint på mig osv. Hade inte A&E varit med hade jag förmodligen inte ens provat något, utan bara låtit ångesten ta över och sprungit därifrån typ.

Var iväg och badade sen. Isallt. Galet att jag gjorde det med egentligen, med mina kroppskomplex och enormt fula ärrade armar. Tur man har fina vänner faktiskt, kunde leva en dag utan att känna att jag vill krypa ur mitt eget skinn och försvinna.

Färgade håret lite också! Haha det är roligt nu.. Lite mer blått i, så blir det asbra!

There's no time for even the slightest bit of remorse.

Måndag igen. Tror denna veckan blir rätt lugn faktiskt. Ska rida mina fina hästisar som vanligt, och på torsdag ska jag till Therese och rida ett par hästar där. Buhu, Ragge säljs ju förmodligen snart :((
I lördags var jag iväg till Bollebygd med världens finaste Zingoalla och hoppade en lokal LB. Underbart efter sisådär 3 timmars sömn osv, men lite koffein i kroppen och sen var jag rätt taggad faktiskt :)

Och fy satan vad jag fick kämpa inne på banan haha. Hon står ju fortfarande emot en hel del, så jag var noga med att verkligen rida framåt och ihop henne och stötta henne så mycket som möjligt. Haha släppte tyglarna lite halvt över oxrarna med, och bara var med framåt och gav henne frihet att verkligen våga sträcka ut. Sen snabbt tillbaka igen och rida framåt och ihop. Släppte henne dock lite innan 7an, en parallell oxer, så hon blev osäker och stannade där. Klantigt gjort av mig, men jag var bestämd som satan att hon skulle över och runt. Så gjorde om, gjorde rätt och fy satan vad högt hon hoppade över den xD Sen var det ju bara kombinationen kvar, och det gick galant!

Så trots en liten miss så gick jag ut från banan och var glad som satan. Var ju så tydligt vad jag gjorde fel, och jag rättade till det och fick till en rätt bra runda iaf. Och så enormt steg framåt verkligen!

Riktigt taggad på att komma ut på fler tävlingar nu. Dock ser det ut som att det mest bara finns paj&jumps närmaste tiden, så får nog bli det. Bara starta några 100cm och se till att det går lätt. Sen upp på LA. Vet ju att Z har all kapacitet i världen verkligen, bara rutin och lite självförtroende som saknas.


Stop this pain tonight.

Idag har varit en sån dag då jag bara känt att jag suttit fast, att jag inte kommer någon stans. Hatar den känslan. Hatar att varenda jävla dag kämpa med att hålla humöret uppe och bara göra det jag älskar, och sen känna att det egentligen inte spelar någon roll. Jag kommer ju ingen vart iaf? Varför försöker jag så jäkla mycket egentligen?
Suck. Hatar att må såhär.

Inte gjort det jag skulle idag heller. Hade tänkt både gå och cykla en bit, men blev bara inte av. Var ute en sväng med Zingoalla dock. Hon var allmänt pigg och studdsig, och på slutet gjorde hon lite som hon ville, bytte galopp när det passade henne själv osv, bara för att hon tyckte det blev mindre jobbigt då. Suck, löste det dock, och till slut gick hon riktigt fint. Svettig blev hon dock. Men jag tycker om min häst. Även fast hon är knasig.

Blä, och imorgon åker mamma bort, tror hon är borta tills tisdag? Vilket innebär att jag få ta hand om hennes jävla hundar under tiden. Överlag så hatar jag hundar. Vill verkligen inte ha något jävla ansvar för dom. Vill egentligen inte ha något ansvar för något.
Hatar ansvar. Förstår inte varför folk ber mig om hjälp faktiskt. Förstår inte varför folk anförtror sig åt mig. Finns så många andra som skulle kunna göra saker och ting tusen gånger bättre än jag.

Hatar att behöva göra folk besvikna.

Hatar det mesta just nu.
Kommer fortsätta med det också. Fram tills lördag kväll ungefär. Negativ tjej, jao.



Will you come home and stop this pain tonight?

I say a drink might help me sleep, I say I don’t sleep much at all these days.

Är så trött att det nästan känns som jag ska svimma, eller iaf ramla ihop och dö för en stund. Och ändå kan jag inte sova hur mycket jag än försöker?
Blä, jag är sämst.

Behövde verkligen sova inatt. Blir galen på detta.
Och nu är klockan snart 4, det är redan ljust ute, och alla fågeljävlar låter. Egentligen gillar jag denna tiden på dygnet, men inte idag. -.-

Får se om jag somnar eller inte. Känns nästan inte värt att försöka längre.
FML osv. </3
Vet inte varför, men jag gillar faktiskt denna bilden haha..

RSS 2.0