I am heavy, but I feel frail.

Var konstigt nog på bra humör i morse. Kan ha varit för att jag fått sova iaf 2 timmar utan mardrömmar, eller så kunde det varit för att det verkade som om  vissa saker börjat gå åt rätt håll äntligen. Men mitt muntra humör sitter ju sällan i länge. Saker och ting började självklart gå åt helvete igen, och snart var allt precis som vanligt.
 
Sitter här nu och tänker på tok för mycket. Fryser och känner mig rätt..ömtålig. Känns som jag ska gå sönder så fort jag rör mig. Och jag känner mig faktiskt väldigt liten och klen.
Satt och kollade på supersize vs superskinny i morse. Haha jag förstår verkligen inte hur en liten dvärg på 40kg kan vara 2,5cm större runt midjan än mig. Orättvist, varför kan jag inte få ha en 40kgskropp? Varför ser jag inte så skör ut som jag känner mig?
 
Har tydligen fått en "akuttid" hos skolkuratorn på fredag också. Förstår inte hur det ska hjälpa faktiskt. Dessutom vågar jag ju inte prata med henne om allt, eftersom Alexandra avslöjade det mesta om bulimin för henne för ett par år sen. Vill inte att sånt ska dras upp igen.
Suck, orkar inte.
 
Förstår inte riktigt hur jag ska överleva denna veckan. Vill härifrån, vill till Robin. Vill få känna att livet är okej ett par dagar. 
 
Ska ut och rida häst nummer två nu iaf. Suck, hatar att inte kunna rida flera hästar direkt efter varandra utan att ryggen och nacken sviker mig.
 
House<3
 

Our scars remind us that the past is real.

Jävla skitdag. Varit inne på möte på skolan, träffat mentor+någon annan. Kan inte säga mycket mer än att jag är så förbannatjävlaäckeltrött på människor. Förstår inte att folk inte förstår hur jävla mycket jag verkligen försöker. 
Är så förbannat trött på att aldrig någonsin räcka till. Och jag är så inihelvete trött på människor över lag. Är trött på att vara rädd för folk. Går inte längre utanför ytterdörren om jag inte måste, och jag vågar knappt svara i telefonen. 
Och mest av allt är jag trött på att vara jag. Önskar jag kunde sluta vara det ibland..
 
På tal om något lite roligare så pratade jag med en gammal vän igår, en hemskt saknad vän. Väldigt skönt att ha någon att prata med, trots att det blir lite konstigt när man inte pratat på nästan 2 år.. Vi har bestämt oss att byta liv för ett tag, eftersom vi båda kan behöva lite omväxling. Dags att jag börjar lära mig lite om färg alltså.
 
Sitter just nu och kollar thinspovideor på youtube. Borde inte göra det. Känner mig så otroligt äcklig och misslyckad. Suck.
 
Kan någon se till att när jag vaknar i morgon, befinner jag mig i Rönninge? Vill bara få sova en hel natt utan att vakna 50 gånger med panikångest. Och jag vill slippa behöva vara ensam. 
Skulle verkligen behöva en paus från allt, få lite andrum.
 
Suck, hur kan det vara så jobbigt att överhuvudtaget bara finnas till?
 
 

En annan tid i samma land. Samma gamla rädsla, andra namn.

Var iväg till någon sjukgymnast igår för att få min nacke kollad. Tyckte det kändes jättefånigt egentligen. Den är ju inte av, och vad gör man åt en nacke egentligen? Men jag var samtidigt så trött på att gå och ha ont hela tiden, utan att veta vad det var.
Antagligen har jag fått ett par muskelbristningar i nacken och halsmusklerna. Kanske inte jättekonstigt med tanke på smällen jag fick när jag åkte av.. Och tydligen tar en sånhär sak ungefär två månader att läka, så en månad till med detta alltså... Ska iaf köra på full dos ipren i drygt en vecka, och blir det inte bättre så får vi kolla vidare.
 
Blev faktiskt positivt överraskad av hur jag blev bemött osv också haha, hon jag träffade tog mig verkligen på allvar, och hon tyckte att en sånhär skada var hyfsad akut och att det var viktigt att göra något åt det. Har ju annars inte alltför många positiva erfarenheter av den svenska vården direkt.
 
 
Senare på eftermiddagen var någon soc-tant hemma hos oss. Pratade lite om skolan, mitt mående osv. Tycker sånt är skitjobbigt verkligen, jag pratar inte om sånt, speciellt inte med någon jag knappt känner. Det är för djupt rotat allting, och det är få personer jag litar tillräckligt på för att dela den biten..
Sen är det ju det här eviga tjatet om att jag äter för lite, och att jag inte kan ta ansvar för maten. Och jag vet själv att det inte är bra att äta 1-2 gånger per dag och äta i princip samma saker hela tiden. Men jag tycker det är bättre såhär än att jag börjar spy ordentligt igen, nu behåller jag iaf maten. Men jag är totalt livrädd för att förlora den här kontrollen, därför håller jag mig lite till samma saker. Det blir lite utav en trygghetszon på något sätt. 
 
Och det här att jag inte tar ansvar för maten... Blir bara så förbannat trött på folk som klagar på det här. För det första så har jag levt med en dålig relation till mat i snart 6 år. Jag har gått och nekat mig själv mat dag ut och dag in för att det inte ska gå över styr. För när det gör det finns det knappt något slut. Och om det är något som verkligen tar kraften ur en så är det att vara vaken halva nätterna och hetsäta/spy. Har vid ett par tillfällen däckat på golvet, bara för att kroppen blir helt slut. Och när man vaknar är man öm och svullen i hela kroppen, och hemskt uttorkad. Så egentligen är det inte konstigt att jag stannar i sängen halva dagen ibland.
För det andra så har allt detta lett till att jag inte känner hunger. Så hur ska man kunna ta ansvar för att man äter, om man inte vet om man är hungrig? Och börjar jag tänka för mycket på det, planera ordentligt osv, då går det över styr igen. 
 
 
Orkar inte skriva mer, men jobbigt var det. Satt och pratade i ca 2 timmar, och känner ändå att vi inte kom så mycket framåt. 
Och nu är jag trött och konstig efter att ha sovit hemskt dåligt inatt. Suck, orkar inte. Saknar pojken också, på tok för mycket.

I didn't say I was powerful, I said I was a wizard.

Och här kommer lite bilder på Zingoalla! Tycker faktiskt min sits förbättrats mycket senaste tiden. Behöver fortfarande tänka på att sträcka på mig osv, men det är en klar förbättring mot hur det var innan jag fick ryggen fixad. Haha kunde faktiskt inte ens flytta hästarna ordentligt undan för vänsterskänkeln, för jag var så himla låst..
 
Hursomhelst, bilderna. Lite synd att det inte kom med någon där man tydligare ser bakbenen, med nya skydden osv. Men ja, fin är hon. Och det blir nog en smärre bildbomb iaf haha.
 
 
 Fortfarande Moa som tagit bilderna.

There's no penguins in Alaska.

Var människor här som skulle fixa med bergvärmen igår, och de slog av elen ett par gånger. Så mitt tålamod klarade inte riktigt av att få upp bilderna då haha.
 
Men här är iaf ett par stycken på Gustav. Tycker egentligen inte det är så mycket att visa, dels eftersom han är så spänd, och dels för att det är så himla mycket arbete kvar, mycket muskler att sätta osv. Men ja, kan ju kanske vara kul att ha något att jämföra med sen iaf. Och som sagt, tror mycket på honom för framtiden.
 
Alla bilder är tagna av Moa.
 
 
 

I guess when when we left each other for the first time, we didn't think goodbye would be our new favorite line.

Var i Skåne förra helgen, på bröllop. Hade hoppats på att ha wifi där vi bodde, men hade givetvis inte det. Livet suger utan wifi.
 
Hursomhelst så överlevde jag helgen. Hann ångra att jag följde med sisådär 300 gånger. Kände mig ensam, ivägen, uttråkad och saknade hästarna massor. Avskyr ju verkligen såntdär. Känner mig ofta obekväm och osäker runt folk, och sen avskyr jag verkligen att äta bland folk. Men rätt nöjd med med att jag faktiskt överlevde. Förutom att syster körde en armbåge i min arm så jag hade ont i två dygn lol. Förtjänade det kanske dock.
 
I måndags kom Robin hit, åkte hem i lördags. Borde verkligen låsa in honom någonstans och kidnappa honom, så jag inte behöver vara utan honom. Han bor för långt bort :(
I tisdags var ju våran ettårsag också. Otroligt att han faktiskt stått ut med mig så länge... Hursomhelst, så var barnet gullig och lagade middag till oss. Pannkakor, och en halv miljon efterrätter hahaha... Jättecharmigt faktiskt.
 
I torsdags kom Moa hit också, och följde med till Floby med G & Z. Tredje gången Gustav var i ett ridhus, första gången i detta. Hade väl lite högre förväntningar på honom egentligen, han är ju så otroligt fin och okomplicerad att rida hemma, sen i ridhus så blir han ganska blockerad. Han liksom står där och vet inte riktigt vart han ska ta vägen. Och eftersom han är så blockerad går det ju inte att bara säga till honom heller, för man får liksom ingen kontakt. Det är bara att sitta där och lirka lite, och vänta ut honom.
Det är ju dock bara en fas han måste komma över, och jag är säker på att så fort alla spärrar släpper kommer det hända en hel del. Om ett par år tror jag han kommer bli riktigt fin. 
Men ska försöka ha med Zingoalla samtidigt nästa gång, se om det blir lite lättare då.
 
Zingoalla hoppade jag lite. Gud så fin hon är nu verkligen! Helt otroligt att kunna ha henna så lösgjord och fin även på hackamore. Sen har hon en sån härlig inställning till allt. Hon är väldigt känslig, och det gäller att man hela tiden stöttar henne lite, men hon vill verkligen få jobbet gjort.
 
Testade också ett par låga teknikskydd på henne, och jävlar i min låda haha. Hon hoppar så otroligt runt och väl, och med dom bakskydden behövde hindrena inte bli så jättehöga för att hon nästan skulle hoppa mig ur sadeln haha.
 
Hade upp en räcke-räcke kombination med tre galoppsprång mellan, och en serie med travbom-studs-studs-studs-två språng-kryssoxer. 
Räckena låg väl på ca en meter, och bakbomen på kryssoxern närmre 120 iaf på slutet. Z blev rätt trött på slutet, framförallt med teknikskydden som hon inte är van vid, och fick ta i lite mer än i normala fall. Men är iaf otroligt nöjd med henne, och det är verkligen kul att hon fortfarande utvecklas hela tiden.
 
 
Fredags var mer eller mindre en skitdag. Vaknade och började tänka på fel saker, tänkte och tänkte och tänkte, och till slut bröt jag ihop. Och när det där händer så sitter det i hela dagen, och det behövs inte mycket för att jag ska börja lipa igen. Kände mig urfånig. Fick prata ut lite med Robin på kvällen, och sen kändes det lite bättre. Måste nog börja prata lite oftare, blir så himla tungt till slut. Har fortfarande inte ringt kuratorn heller.....
 
Med min vanliga tur har jag också lyckats göra mig illa igen. Börjar bli riktigt trött på min nacke som gjort ont i snart två veckor. Borde kanske kolla upp det.. Har också ett märkligt mellanrum mellan två ryggkotor (lol?). Tror inte det ska vara så..
 
Lyckades för ovanlighetens skull somna strax efter 2 inatt, så har känt mig ovanligt utvilad faktiskt haha. Nästan 3 timmar mer sömn än jag i vanliga fall får. 
Ska sätta mig vid tvn nu, och se The Big Bang Theory + CSI Miami. Kanske borde försöka göra som igår också, och somna tidigt?
 
 
Blev väldigt mycket text nu... Orkar inte heller leta reda på någon roligt bild. Kan försöka lova lite bilder på hästarna imorgon, som Moa tog i torsdags. Hm...
 
God natt folk.
 

RSS 2.0