Six.

6 månader med världens finaste knaspojke, jag älskar dig <3

Take a part the gravity that's holding me down.

Var iväg till Floby och hoppat Zingoalla idag. Hon har ju inte gjort något väldigt ansträngande på ett tag (bortsett från sina enorma luftsprång haha) så började lite lugnt, hoppade inget högt. Hade ett räcke som jag hoppade snett ifrån väggen som väl låg som högst på 110, och en oxer i en serie på ungefär samma höjd.. Men ville mest bara hoppa igång henne liksom haha. La henne riktigt taskigt på räcket en gång. Fick inte helt med innersidan genom svängen och hann inte rätta till det ordentligt i tid. Så hon petade det. Riktigt klantigt gjort, men det var bara att göra om och göra rätt haha.

Men i övrigt kändes hon väldigt fin! Orkar inte förklara så värst ingående för jag är helt slut haha... Men mamma var snäll och filmade, så kanske kan lägga upp något i helgen.


Show me all your bruises. I know everybody wears them.

Länge sen... Känns som mitt liv bara blir mer och mer kaotiskt. Pratar inte med någon om hur jag mår, eller varför jag mår som jag gör. Antar att det är mitt sätt att slippa hantera situationen. Förnekar problemen. Låtsas som om dom inte finns. Vill iaf inte att andra ska se att jag mår dåligt, och då är det lättast att göra så. Kanske lite dubbelmoral att jag skriver det på nätet istället. Men för ögonblicket förnekar jag iaf inte problemen.

Börjar bli rätt jobbigt hos Therese också. Inte på det sättet att jag inte trivs, men jag känner mig liksom inte bra nog. Känner mig rentav värdelös. Mycket har blivit värre efter det med Denzel förra veckan. Har gått igenom det en miljon gånger i huvudet, och kan verkligen inte komma på något jag kunde gjort annorlunda. Ändå känns det som jag borde gjort det.

Suck, mitt självförtroende är verkligen sämst. Men jag antar att om man får höra något tillräckligt många gånger, så tror man på det till slut. Till slut tror man dem som säger att man är dålig.
Det enda jag nånsin känt att jag behärskar är hästar. Då kunde de inte trycka ner mig längre.
Trots att dessa människor inte finns i mitt liv längre, så finns fortfarande mycket av det de sa kvar i huvudet på mig. Och jag tror fortfarande på dem ibland. Trots att de inte trycker ner mig längre, så gör jag det.

Sen Uddetorp har jag börjat tvivla på allt med hästarna också. Ibland känns det inte som att jag är bra på det heller. Hela situationen där blev så jobbig att jag började trycka ner mig själv igen. Jag sitter inte längre upp på en häst och tänker "detta fixar jag". Nu sitter jag istället och är livrädd för att göra något fel.
Det var ju även när jag bodde på Uddetorp som äckel-Monica talade om för mig hur otroligt bortskämd och dålig jag var, för att uttrycka det milt. Dummaste människa jag någonsin träffat. Men jag tog ändå åt mig.



Behövde få detta ur huvudet. Tvingar ingen att läsa.

Tävling.

Du hittar tävlingen här: http://oldhaunts.blogg.se/2012/january/bloggtavling-vinn-armband-av-tagel.html

Seventeen ain't so sweet.

Är riktigt skitsur just nu. Jättearg på vissa töntiga människor som ska påpeka massa onödiga saker som de inte kunde sagt för ett halvår sen. Trams.
Och min mobil har aids. Kan inte smsa, lyssna på musik, ringa eller någonting. Stegräknaren funkar självklart inte heller -.-
Kommer dö. FML.



A pebble in the water makes a ripple effect.

Känt mig rätt sliten ett tag. Sover på tok för dåligt och har så himla mycket att göra. Är dessutom äckligt trött på vädret som gör det helt omöjligt att hålla igång hästarna så som man vill.
Jag och Therese var iväg till Floby ridhus idag med Fahrenheit och Ragge, jag red Ragge. Så himla underbart att verkligen kunna rida ordentligt utan att känna hur ryggen håller på och dö typ. Fortfarande lite stelt och spänt här och där, men världens skillnad verkligen! Jobbade mycket med tempoväxlingar, övergångar, åttvolter och skänkelvikningar. Ragge är så himla mysig också.

Sen var vi ute med unghästarna. Denzel var fin, tills han helt plötsligt fick något cp-ryck och började studsa. Råkar ju ut för sånthär ofta, framförallt med Zingoalla. Men hon gör det liksom av ren glädje, och då är det bara att driva framåt. Detta var något helt annat, och driva då går inte, för istället för att gå framåt för skänkeln, så blev det uppåt istället. Försökte vänta ut honom också, men det blev liksom bara mer och mer studs och luftsprång. Aldrig varit med om något så brutalt, lol... Dressyrhäst-trams typ.

Hursomhelst, lyckades hålla mig kvar ett tag, sen blev det helt omöjligt verkligen. Åkte i marken med en smäll, och slog självklart i ryggjäveln.
Har åkt av en hel del under de 14 år jag höllt på med hästar, men har alltid varit snabb upp i sadeln igen. Nu gick det verkligen inte. Tror och hoppas att det bara var muskeln som tog stryk dock. Ska ju tillbaka till Knäckar-Magnus den 2 februari, så är det inte bättre då så hoppas jag han kan fixa det. Haha jag som var så jävla glad över att ryggen äntligen började kännas någorlunda hel :(

Ska lägga mig på spikmattan en stund, sen bita ihop och sticka ut en sväng med Zingoalla. Skulle verkligen behöva klippa henne med... Men det får nog bli en annan dag haha..







Tror knappast någon missat att Roffe vann Jerringpriset, men kände mig tvungen att nämna det iaf. Grymt!

.



HAHAHA <3

It's far better to learn.

Var ju iväg till en knäckarkille igår. Märklig upplevelse haha. Det första han frågade var om jag var höger- eller vänsterhänt. När jag svarade vänster påpekade han att det syntes haha... Var tydligen väldigt skev i ryggen. Har ju känt att det tagit emot när jag ansträngt vänstra sidan av ryggen mer. Så ja, är tydligen allt annat än jämnstark haha, och rätt överansträngd.
Var även öm i ländryggen. Någon muskel där som tydligen var rätt överansträngd osv. Bäckenet var också jättesnett och rätt låst. Haha när jag låg ner med benen raka så var ena foten högre upp än den andra :D

Hahah sen började människan rycka i mina tår! Konstigt värre. Dom var det dock inget fel på haha. Han frågade om jag ville ha med dom i en påse hem. Blev rädd :(

Sen knäckte han genom hela ryggraden, axlarna, armbågarna och skulderbladen. Rena tortyren haha! Men var tydligen väldigt fast där med, hm..
Har ju även haft massa muskelknutor i nacken som inte velat försvinna. Dom knådades också ut haha.. Och dom är faktiskt borta nu, efter att envist ha suttit fast där i flera månader :D

Tror det var allt som gjordes hos osteopaten. Var rätt öm efteråt haha. Han tyckte dessutom att jag skulle komma dit igen om ca 2 veckor.


Har idag ridit 4 hästar. Hade tänkt mig att Gustav & Prince också skulle gå, men det blåste så hemskt mycket så det var typ fara för livet haha..
Har iaf orkat 4 st, utan att det känts som om min rygg ska gå av vilken sekund som helst. Fortfarande svårare i vänster, men nu kan jag iaf rida hästen i öppna, sluta och skänkelvikningar undan för vänster skänkel. Var rätt svårt förut eftersom jag var så fast.
Kan även sitta upp rakt utan att det gör ont haha!

Helt bra är det inte. Har fortfarande lite ont, men det är uthärdligt. Och jag har en rygg som fungerar nu. Känner mig inte så handdikappad längre haha. Trodde faktiskt inte på så stor skillnad.. Så blir nog att åka tillbaka igen, och förhoppningsvis blir min rygg bra till slut :)

Grow up, Peter Pan.

Jobbig dag. Är trött och har ont precis överallt. Haha och jag har klantat mig som vanligt, så har nu två trasiga knän. Har ju fortfarande problem med högerknäet, sen jag blev sparkad av Magnolia i september. Och i söndags, tror jag det var, lyckades jag ramla och slå i vänsterknäet haha. Sämst. Blåmärken på båda sidor av knäet, gör skitont när jag böjer på benet osv. Suck, förstår inte hur jag lyckas :)

Ska iväg till en ostopat imorgon. Tror inte det hette ostopat egentligen, men någonting med "ost" och "pat", så ja. Väljer att kalla det så. Denna människa ska hursomhelst kolla på min rygg och nacke. Hoppas det går att göra något åt skiten, så jag slipper ha ajaj.

Anyway, god natt :)



Haha faktiskt rätt intressant att se alla konstiga bilder jag har i kameran. Jag gillar att ta konstiga bilder på konstiga saker.

Your hand fits mine like a perfect match.

Varit hos världens finaste knaspojke i helgen. Mått bäst också. Knasigt. Rätt jobbigt att behöva sova själv igen när man kom hem dock. Och nu har jag ingen som kittlar mig så fort jag säger emot haha :(

Har inget mer vettigt att säga, hejs :D

Nobody, not even the rain.

Fixat biljett till Södertälje. Så imorgon åker jag till Robin.
Saknat min pojke lite för mycket.

Millions tend to crawl but only those who choose can make it through this all.

Varit ute och joggat Zingoalla en sväng i skogen idag. Testade ett nytt bett med. Ett 3-delat, men lite annorlunda utformat.. Så det blir inte lika mycket tryck över tungan. Tror faktiskt det är ett nytt favoritbett till henne :) Hon har ju varit så himla tjafsig i munnen tidigare, och det är långt ifrån alla bett hon tycker om. Men detta funkade riktigt bra faktiskt! Kunde sitta och hålla absolut ingenting i handen och hon gick kvar i form och tog stöd på bettet. Härligt :D

Mötte något djur dock. Tror det var en älg. Stort var det iaf. Såg bara ögonen dock. Fy fan var rädd jag blev... Vände direkt och örnörnade iväg därifrån.

Hatar verkligen att rida i skogen, och detta är en av huvudorsakerna. Har i flera år varit totalt livrädd för att stöta på djur, även i dagsljus. Skäms lite över det faktiskt haha..

Hursomhelst, vi överlevde på något vis. Tänkte att Zingoalla skulle få sig ett rejält pass imorgon, på samma bett.


We’re the same in all different ways.

Varit iväg och löshoppat Gustav ikväll. Såg lite misstänksam ut i början haha, men så fort han fattade grejen så hoppade han riktigt bra. Haha efter hindren gjorde han flera gånger rejäla bocksprång, klad hest.
Hoppade inget högt, men tillräckligt för att man skulle kunna se hur han hoppade. Inga bakben under sig här inte ;)
Tror mycket på honom.
Herr Långöra är snygg. Ska försöka fixa film nästa gång!

2012

Gott nytt år!


RSS 2.0