It's far better to learn.

Var ju iväg till en knäckarkille igår. Märklig upplevelse haha. Det första han frågade var om jag var höger- eller vänsterhänt. När jag svarade vänster påpekade han att det syntes haha... Var tydligen väldigt skev i ryggen. Har ju känt att det tagit emot när jag ansträngt vänstra sidan av ryggen mer. Så ja, är tydligen allt annat än jämnstark haha, och rätt överansträngd.
Var även öm i ländryggen. Någon muskel där som tydligen var rätt överansträngd osv. Bäckenet var också jättesnett och rätt låst. Haha när jag låg ner med benen raka så var ena foten högre upp än den andra :D

Hahah sen började människan rycka i mina tår! Konstigt värre. Dom var det dock inget fel på haha. Han frågade om jag ville ha med dom i en påse hem. Blev rädd :(

Sen knäckte han genom hela ryggraden, axlarna, armbågarna och skulderbladen. Rena tortyren haha! Men var tydligen väldigt fast där med, hm..
Har ju även haft massa muskelknutor i nacken som inte velat försvinna. Dom knådades också ut haha.. Och dom är faktiskt borta nu, efter att envist ha suttit fast där i flera månader :D

Tror det var allt som gjordes hos osteopaten. Var rätt öm efteråt haha. Han tyckte dessutom att jag skulle komma dit igen om ca 2 veckor.


Har idag ridit 4 hästar. Hade tänkt mig att Gustav & Prince också skulle gå, men det blåste så hemskt mycket så det var typ fara för livet haha..
Har iaf orkat 4 st, utan att det känts som om min rygg ska gå av vilken sekund som helst. Fortfarande svårare i vänster, men nu kan jag iaf rida hästen i öppna, sluta och skänkelvikningar undan för vänster skänkel. Var rätt svårt förut eftersom jag var så fast.
Kan även sitta upp rakt utan att det gör ont haha!

Helt bra är det inte. Har fortfarande lite ont, men det är uthärdligt. Och jag har en rygg som fungerar nu. Känner mig inte så handdikappad längre haha. Trodde faktiskt inte på så stor skillnad.. Så blir nog att åka tillbaka igen, och förhoppningsvis blir min rygg bra till slut :)

Kommentarer
Postat av: Moa

Åh vad härligt!! :D

2012-01-14 @ 10:38:02
URL: http://photobymw.blogg.se/
Postat av: Moa

Sv: Haha nej inte längre... Nu är jag typ säker på att jag vill gå Hotell och turism :)

2012-01-14 @ 12:05:31
URL: http://photobymw.blogg.se/
Postat av: canaz

Vill du göra ett länkbyte? :) Har 1400/1500 unika läsare per dag :)

2012-01-14 @ 12:08:26
URL: http://canaz.webblogg.se/
Postat av: David

hoppas att du mår bättre! :)

lust att vara med i dagens blogg? :D

direktlänk: http://projectfairtrade.blogg.se/2012/january/dagens-blogg-1.html

2012-01-14 @ 15:36:37
URL: http://projectfairtraaee.blogg.se/
Postat av: Emilija med J.

Var gärna med i helgens blogg och få chansen till att bli länkad inför mina läsare. Den avslutas ikväll !



http://eemilijaa.blogg.se/2012/january/helgens-blogg.html



ha en bra söndag!

2012-01-15 @ 10:48:43
URL: http://eemilijaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0