<3.

 
Är skittrött, ska försöka sova nu. Godnatt.

God wears Gucci.

Bidde inget åka till Borås i helgen. Robert bangade och jag ville inte åka själv :( 
Ska dock se mig för lite och kaaanske åka till Lidköping nästa helg, och kolla på tävlingarna där. Vill så gärna se Cornelias Zwiggy live! Men ja, får se lite somsagt.
 
Idag har jag ridit Zingoalla en sväng i skogen. Joggade igenom henne lite med waterfordbettet och graman. Gramanen har kommit till användning en hel del senaste veckan då min rygg och axel är ajaj... Ska ju även iväg på dressyrträning imorgon och då tyckte jag det kunde vara bra att ta hjälp av gramanen idag och bara rida igenom henne, så att jag klarar av att jobba henne mer ordentligt imorgon.
Men hon var faktiskt helt fantastisk idag, som de flesta andra dagarna. Så pigg, fräsch och väldigt välriden. Hon är liksom precis där jag vill ha henne redan från början. Och sen går det ju knappt ett ridpass utan att jag skrattar åt henne. Ganska nyligen har hon faktiskt börjat förstå grejen med galoppombyten (efter 5 år....) och insett att man kanske inte behöver sparka bakut och göra bytena 2 meter upp i luften. När hon är lite piggare, som idag tex, så blir hon lite småknäpp när man tar och samlar ihop henne ordentligt, innan ett byte. Så då går hon och liksom studsar på stället i 10 sek innan hon byter galopp. Puckohäst haha. Tur att hon är så söt iaf. Och på slutet gick det faktiskt att rida i en lång, låg form och bara rulla på så i skritt och trav. Fina knashesten<3
 
 

Myths are made for the imagination.

Torsdag idag, va? Har haft ett par förbannat tråkiga och jobbiga veckor faktiskt. 
 
I hm, fredags, tror jag det var, såg jag faktiskt Breaking Dawn pt2. Har ju totalvägrat se den på bio eftersom jag inte vill sitta instängd i en salong tillsammans med massa fån som skriker så fort någon tar av sig en tröja (thank god att det bara var en sån scen i denna filmen). 
Tyckte dock filmen var intressant, kanske den bästa filmen i serien. Sen måste jag erkänna att filmerna antagligen är några av det mest överskattade på länge. Säger inte att de är dåliga, men tycker de är långt ifrån så fantastiska som folk påstår.
 
Jaja, nog om det... Var inne på skolan idag. Skitjobbigt möte och nästan lika jobbig lektion. Vi diskuterade mat på specialidrotten. Rätt intressant ämne faktiskt. Tycker det är ganska läskigt, om än lite skrattretande, att folk bara äter, utan att ha en blekaste aning om vad maten innehåller. Vi diskuterade lite om vad folk åt på stenåldern osv, och i stort sett hela gruppen höll på att spy när ämnet insekter kom upp. Detta var ju vad man då åt för att överleva dagen ibland. Och well, guess what? Godiset ni med så stor entusiasm betalar för och trycker in i käften, har inte fått sin färg ifrån jordgubbar eller apelsiner, utan ifrån löss (kochenillsköldlöss). Yepyep.
Sen fick vi en fin läxa också, skriva mat- och träningsdagbok i 7 dagar. Kommer få skämmas. 
 
Fredag imorgon, tror jag minsann. Har inte den blekaste aning om vad jag ska sysselsätta mig med.. Ska försöka övertala Alexandra aka Robert att följa med till Borås på söndag. Mycket roligare med sällskap.

<3


Why it scares me.

Sitter hemma hos Alexandra just nu. Hennes lillasyster sitter mittemot mig, frågar om jag är ledsen. Säger att jag inte är det. Egentligen ljuger jag nog, både för henne, mig själv, och för min vän.
Var i Borås och handlade igår. Bara nödvändigheter, ändå är jag typ luspank. En karriär som strippa känns just nu ganska lockande faktiskt.. Så trött på att aldrig räcka till på något plan..
Var ute i det vidriga vädret och red Zingoalla. Världens finaste häst alltså. Haha gud, så himla rolig är hon. Red hela passet utan stigbyglar, tycker jag blivit dålig på att göra det sista tiden. Jobbade mycket med små volter och åttvolter, mycket öppnor och skänkelvikningar. Fina tjejen.

I övrigt är livet jävligt jobbigt just nu. Är trött på att det hela tiden känns som att något saknas, och jag är så trött på att hela tiden vara så jävla ledsen pga vad som egentligen är småskit.
Tur att jag har min vän just nu, som ändå kan få mig att skratta mellan tårarna.

If I cut my hair, Hawaii will sink.

Äntligen på fötter igen haha.. Förstår inte hur man kan bli så trött... Under hela januari (minus när Robin var här...) var jag uppe hela jäkla nätterna pga min dumma ångest. Sömnade först någon gång på eftermiddagen, och i bästa fall fick jag väl sova 3 timmar. Men aldrig i sträck dock... Och sen började det om igen. 
Sen gick det inte mer. Så de senaste dagarna har jag knappt gjort så mycket annat än att sova... Men nu ska jag fasiken försöka bättra mig på detta, så ska försöka somna senast 4 varje natt. Får se hur det går dock haha..
 
Och idag ska jag in till skolan.... Gick runt hela dagen igår i tron om att det var tisdag, så allt blev ju helknäppt nu... Men aja, slapp ju den där "dageninnanångesten" som alltid brukar slå till. 
Så, innan mamma kommer och hämtar mig tänkte jag försöka hinna rida 2 hästar. Behöver klippa Lillskiten också, kanske börjar med det ikväll. Beroende hur det går i skolan och hur pissed off jag kommer vara när jag kommer hem haha....
 
 
Haha Långöra <3

YOHIO

I lördags kväll satt jag faktiskt för första gången på flera år frivilligt och glodde på Melodifestivalen. 
Såå kul att YOHIO gick vidare! Detta behövdes verkligen, för folk behöver få upp ögonen och sluta vara så jäkla rädda för allt och alla som är lite annorlunda osv.
 
Väljer att citera SEIKE här: "Sverige behöver lite mer förespråkare för annat än silikontuttar och alldagsmode."

RSS 2.0