Seven.

Göteborg Horse Show i fredags, som sagt. Mycket trevligt faktiskt. Satt på rad 4, hah! Köpte faktiskte inte mycket heller, bara en tröja (haha ångrade mig så för att jag inte köpte någon för 2 år sen) och en sladdrig gel-pad. Charlotte köpte 14 par strumpor.

Var tillbaka i Herrljunga strax före nio. Därifrån följde även Robin med hem! Iiiiih. Han hade ju lov vecka 9, istället för vecka 7 som jag skulle ha haft. Men eftersom jag lyckades byta så passade alltså vi på att träffas lite längre. Så han åkte hem idag, och nu blev det väldigt tomt faktiskt....
Har iaf mått otroligt bra när han varit här. Pratade även med honom, om sånt jag i vanliga fall inte pratar om. Kände mig jättelöjlig, och till slut blev det så jobbigt att prata om allt.. Men han förstod, och var konstigt nog glad att jag berättade. Så han höll bara om mig, tröstade mig, och sa att han var otroligt glad att han hade mig. Alltså åh, fin pojkvän jag har.
Han har dessutom varit jättesöt och hjälpt till med hästarna. Packat hö framför allt haha. Och klappat hestarna. Han har faktiskt börjat förstå att Gustav är snäll också. Prince med. Zingoalla är vit dock, och vita hästar är farliga.

Idag har vi dessutom varit tillsammans i 7 månader!
Iaf om man räknar månader haha, 31 är ett dåligt datum.... Anyway, säg grattis till oss (a)


Nu tänker jag sätta mig och glo på tv, sen försöka sova, själv buhu...

And I swear I could make you understand, if you'd just shut up and hold my hand.

Har lov nu, riktigt härligt faktiskt :D Och jättebra att jag bara kunde byta vecka haha.
Imorgon åker jag med mamma in till Herrljunga på morgonen, och tar därifrån tåget mot Göteborg och Scandinavium. Charlotte följer med också.

Någon mer som ska dit? :)

With just an ounce of envy.

Har inget inplanerat denna helgen. Så tråkigt, kommer dö typ.
Nästa vecka är hursomhelst sista veckan innan jag får lov. Haha så himla bra med Therese ibland, frågade jättesnällt om jag fick byta vecka, istället för att vara ledig vecka 7, och det var helt lugnt. Asbra, hihi :$



Läskig figur på mammas kontor hahaha!

Och jag går i dagar i tröjan du hatar.

Var i Borås igår med bästaste Moa. Hade inte sovit alls under natten, så var ordentligt trött. Jättetrevlig att umgås med, verkligen. Men efter lite kaffe var jag glad igen. Trots att jag höll på att frysa ihjäl.
Hahaha var ju som så att inträdet kostade 100kr för de som fyllt 15, men vi lyckades få dom att tro att vi faktiskt var 14 haha. Sparade 50 spänn var där!

När vi kom hem till Moa började vi se på Madagaskar. Somnade ganska snart dock haha. Moa påstår också att jag slog henne, och försökte ta hennes mobil.. Låter inte som jag, jag är så snäll i vanliga fall. Lovar.

Hursomhelst, ska ut och frysa sönder nu. Ajhdjksdsddf jag hatar Sverige och denna jävla vinter.

I will stand on my own two feet, just breathe.

Blä, hatar verkligen att vara sjuk -.- Börjar iaf komma på fötter nu, så ska försöka tvinga mig iväg till Therese imorgon. Tror det är fredag imorgon med? Värt. Har varit hemma så länge, så kommer kännas konstigt att åka dit och jobba en dag, för att sen ha helg igen. För de flesta jag känner är ju imorgon sista dagen innan sportlovet också. Jag får dock inget sportlov förrän vecka 9.. Gör inget dock :$

Och.... Jag har inget vettigt att tillägga. God natt folk.

Söthest.

And we'll paint over the evidence.

Suck, sjuk igen. Har mått vidrigt hela veckan. Haha hemskt. Hatar att vara sjuk.

Hursomhelst... Var i Kungsbacka igår. Hos knäckarkillen. Börjar bli ordning på min rygg nu. Fick ju dock en rätt ordentlig smäll för ett par veckor sen, när jag åkte av Denzel. Behövdes mycket knäckning där. Tortyr haha :( Men så länge jag håller mig kvar på hästarna så slipper jag förhoppningsvis ajaj i ryggen nu! :)
Passade även på att springa in på Svensk Ridsport. Köpte ett täcke, WeatherBeeta Joules Combo. 400g foder och hals, kändes som frusna Zingoalla behövde det...

Var även inne på skolan i Herrljunga en snabbis, pratade med kuratorn. Har träffat rätt mycket psykologer, psykiatriker, osv under åren, men utav alla dessa har det väl egentligen bara varit 2 st som inte varit helt dumma i huvudet. En utav dom är då skolkuratorn, som Alexandra så snällt släpade med mig till för flera år sen.
Hon verkade faktiskt glad över att se mig igen. Hur man ska tolka det vet jag dock inte. Men ja, ska tillbaka till henne vecka 7, då alla andra människor har lov haha :( Ska iaf bli så otroligt skönt att få prata med någon. Bara prata. Är ju rätt dålig på det, och det är också en av huvudorsakerna till att jag mår som jag gör.

Haha och just ja, fick även min nya mobil igår! Kan äntligen se hela skärmen <333333333 Utan gröna streck osv. Så nu är jag glad igen.

Och nu tänker jag gå och lägga mig. Läskigt, brukar aldrig vara trött vid denna tiden. Inte så trött så jag kan sova iaf. Jag blir konstig av att vara sjuk.


Haha älskar pricken! Nya täcket btw.

RSS 2.0