I need to leave but swear I will carry you in me until the end.

Dålig uppdatering. Har stängt av lite kan man säga. Har slutat tänka på hur jag egentligen mår osv. Börjar bli tröttsamt dock. Orkar inte låtsas längre. Så nu sitter jag här och lipar som en tönt.

Nytt år snart också. Hoppas det blir mindre skit än 2011.

Ska ut och rida nu. Orkar egentligen inte, kommer frysa ihjäl också.. Men måste göra något för att försöka hålla ångesten borta.
Och jag saknar min pojke.






Have you ever watched a slow thaw come around?
Have you waited in the cold and hazy blue?
There’s an airport there out near the edge of town.
I’ve been thinking too much of you.

Have you ever watched a slow thaw come around?
Have you waited in the cold and hazy blue?
There’s an airport there out near the edge of town.
I’ve been thinking too much of you.


Move one inch at a time.

Jullov nu. Vet inte riktigt hur jag ska kunna överleva.
Var iaf iväg till Falköping med Charlotte igår. Handlade julklappar, och andra nödvändigheter. Köpte ett skitsnyggt Eskadronschabrak från Filippas. Behövdes :$

Ska ut och hitta på något med Gustav snart. Han behöver få aktivera hjärnan lite.. Zingoalla & Prince ska ridas sen. Och om jag hinner ska Gustav klippas. Har gett upp det där med halvklippning. Lika bra att klippa bort hela skiten, har ändå inget halvtjockt täcke till honom, bara ett 400g. Dessutom är jag så förbannat trött på vinterpäls. Så det är väl dagens planer.

Kommer ju folk hit i eftermiddag. Inte så många som var tänkt från början dock. Skönt.

Self Therapy.

Råkade färga håret igen, heh.

I guess I love to spend all my time up in my own brain.

Ska iväg på julbord om en stund faktiskt, Therese som bjudit mig :$
Är livrädd för det här med att äta bland massa folk. Löjligt. Ser det inte som någon trevlig eller social sak heller. Men jag antar att jag har en konstig syn på mat osv.

Hursomhelst, ska bli skönt att komma hemifrån ett par timmar. Behöver nog det.

Just the way I'm not.

Suck, min rygg är dum. Riktigt dum. Kände redan när jag red Ragge på banan i måndags att högervarvet var mycket jobbigare. Fick liksom inte igenom honom lika lätt, speciellt i galoppfattningarna. Blev lite mycket spring in i fattningarna och jag orkade inte riktigt fånga upp honom. Visste från början att det berodde på att jag är stel och spänd osv. Sen var jag ju iväg till Borås på kvällen, och då blev det värre. Kändes ungefär som om någon muskel i ryggen gått av. Kunde knappt sitta ordentligt i bilen. Hemskt..

Har tagit det lugnt sen dess, så rygghelvetet är nu lite bättre. Fortfarande ajaj, men jag överlever iaf nästan. Har dessutom tid i januari hos någon människa som ska kolla på den. Så hoppas verkligen jag får ordning på den snart. Är trött på att ha ont.

Har frisknat till lite också. Fortfarande lite ont i halsen, men annars så. Sover ju sämre igen dock. Har varit vaken till 3-4 senaste nätterna med ångestattacker. Mindre härligt. Ska dock iväg till kuratorn så snart som möjligt. Behöver verkligen prata av mig... Är ju tydligen samma människa som jag träffade i 8an-9an. En av de få vettiga inom sitt område får jag nog säga. När detta blir av vet jag dock inte. Förmodligen i januari det med. Så jag får försöka överleva jul på något mystiskt vis.

Och jag vill ta tåget mot Stockholm nu nu nu. Blir galen snart.

But you could tell where I had been by the way I held my gun.

Trött tjej här. Haha har tagit det rätt lugnt i helgen, försökt bli frisk typ. Tror jag lyckats ganska bra, har ingen feber längre. Halsen blir dock bara värre, hostar hemskt mycket. Och min rygg håller på och tar död på mig. Men jaja....

Jag och syster bakade pepparkakor i lördags, tror jag det var... Spårade ur lite som vanligt haha. Kreativa är vi iaf. Och i helgen har vi haft 3 pyreneér hemma, varit hundvakt typ. Gillar pyreneér. Dom är fluffiga. Och sen dom var här i helgen har jag missbrukat ordet 'fluffigt'.

Var i Borås idag med mamma. Köpte lite grejer, mest till hästarna. Skrittäcke till pojkarna, tjockt stalltäcke till Gustav, grimskaft, hink.. Tävlingsskjorta och hårfärg till mig.

Hm, roligare än så här blir det inte just nu. Tänker nog gå och lägga mig snart. Inte lika lätt att sova dock när jag inte längre är sjuk som en gris haha :((

God natt folk.

Men heap together the mistakes of their lives, and create a monster they call destiny.

Blä, mått hemskt hela veckan. Feber sen i tisdags kväll, och hemskt ont i halsen, som bara blir värre och värre. Har iaf tvingat i mig äckelpäckelvidrig alvedon och släpat mig iväg till Therese. Är dessutom snorhalt på vägarna. Gjort 2 otroligt snygga vurpor, den ena resulterade i blåmärken och ajaj i höften.
Var hemma idag dock. Mådde för dåligt i morse så jag orkade verkligen inte iväg. Tror jag behövde vara hemma och ta det lugnt dock, känner mig lite bättre nu faktiskt.

Haha jag har för övrigt sovit som jag vet inte vad denna veckan... För den sakens skull är det lite lyx att vara sjuk. Brukar ju oftast sova 3-4 timmar per natt annars, men nu känns det som jag tagit igen mycket av det jag missat haha.

Ska gå och lägga mig snart. Hoppas jag inte mår sämre imorgon igen...

Oh, how I wish I found the words to save this.

Klippte Prince i lördags kväll, tog en evighet. Tror jag var klar strax efter ett....
Han var iaf kanonsnäll. Kunde klippa hela huvudet + öronen utan protester. Snel hest. Wilma fick prova att klippa också, hon tyckte det var kul haha.
Riktigt jäkla snygg blev han iaf. Herregud typ. Ser ut som en annan häst. Haha med all päls såg han ju ut som en mammut </3 Han har lagt på sig lite i hull också, så hela han är ganska fin nu. Han har ju så himla lätt att tappa i vikt, men nu så.. Tycker dock han behöver lite mer mat, framförallt protein. Hmm.. Då jäklar.

Var ute en sväng med honom igår kväll. Han har ju fått vila ett par veckor, så jädrar vilken överskottsenergi han hade... I början var han riktigt uppkäftig också. Brukar ju tycka att Prince är så trygg på det sättet att vad som än händer så håller han sig alltid på backen. Tror jag får ta tillbaka det dock hahaha... Han flög upp i luften flera gånger, försökte vända, och reste sig lite smått.
Dessutom hade jag ju graman på. Brukar ha det på honom, eftersom han lätt blir så stark och jag vill inte förstöra min rygg mer. Dessutom är det rätt nyttigt för honom eftersom han tidigare gått med huvudet uppspänt. Gramanen ger liksom motsatt effekt. Prince blev arg på gramanen dock. När han höll på och kastade sig och höll på så tog ju den emot, och hindrade honom lite. Haha så då började han slänga sig bakåt istället....
Men ja, så fort vi kommit förbi det uppkäftiga stadiet så gick han riktigt fint. Insåg då hur mycket jag faktiskt saknat att rida honom. Han arbetade på bra, fint i form och jag hade inga problem med att hålla honom.

Haha blev ju bara skritt och trav, sådär efter vila, och det brukar alltid räcka för att han ska löddra av svett när vi är klara... Likadant efter 45 minuters skritt. Men igår var han inte det minsta svettig! Första gången NÅNSIN hahaha... Han mådde verkligen bra av att få pälsen klippt.

What if the world was made of glazed donuts?

Klippte Zingoalla idag. Tror det är första gången hon nånsin blivit klippt? Hon var snäll iaf. Haha tills jag tänkte klippa hennes öron. Då jäklar började hon protestera.. Hon har ju varit hemskt huvudskygg tidigare, och nu trodde hon verkligen jag tänkte döda henne. Kastade med huvudet och slängde sig åt alla håll och kanter. Lilla gumman, kände mig hemsk haha  :(
Gav iaf inte upp. Vill inte att hon ska förknippa klippmaskinen med livsfara, och jag har kommit så pass långt med henne nu att hon ska acceptera att man är vid öronen och håller på. Fick testa mitt eget tålamod iaf haha. Höll upp klippmaskinen vid öronen på henne och lät henne stå där och blänga bäst hon ville, tills hon insåg att den faktiskt inte bits. Stundvis slappnade hon av och lät mig klippa lite på utsidan av öronen. Två sekunder senare kunde hon börja kasta sig runt och tycka det var läskigt igen. Till slut kunde jag dock klippa rent öronen på utsidan medan hon stod och tyckte det var rätt okej. Då slutade jag.
Gäller att tänja på gränserna försiktigt haha ;)

Jaja, i övrigt var hon riktigt snäll att klippa. Tog tid bara... Men hon uppskattade nog att bli av med all hemsk päls xD

Hade tänkt klippa pojkarna imorgon. Prince blir ju alltid så förbannat svettig, så han kommer nog verkligen må bra av det.. Han är ju klippt tidigare med. Även om minnena från då kanske inte är så trevliga.... När vi köpte honom hade han ju stora sår..

Gustav ska bara halvklippas hade jag tänkt. Och känner jag honom rätt kommer han älska att få öronen klippta, och ljudet från klippmaskinens motor kommer vara som någon mysig vaggvisa för honom hahah... Knasig häst.

Nu ska jag sova tror jag.. Får passa på liksom, när jag kan sova.

Do I ever dare to question fate's design or submit to such a bleak destiny?

Dålig uppdatering. Jag är tröttare än vanligt. Varit hemma både idag och igår, sovit nästan hela dagarna. Haha och om jag sover så är det faktiskt illa...

Hursomhelst, Stockholm var trevligt. Träffade ju Robin i söndags med. Vi åkte rulltrappor :$ Fina knaspojke, saknar honom som tusan :(

Och på tal om något helt annat så var mamma gullig och hämtade ut en klippmaskin i Borås idag. Äntligen! Haha passade ju bra att My One sänkt priset på den jag ville ha med 500 spänn nu också :) Så imorgon ryker minsann Zingoallas hemska päls! Pojkarna ska också klippas, men det är inte riktigt lika bråttom. Kan göra det i helgen haha.

Ska gå och lägga mig nu. Hoppas jag mår lite bättre imorgon iaf. Hatar att må såhär :(

Natti.
<3

RSS 2.0