Grow up, Peter Pan.

Jobbig dag. Är trött och har ont precis överallt. Haha och jag har klantat mig som vanligt, så har nu två trasiga knän. Har ju fortfarande problem med högerknäet, sen jag blev sparkad av Magnolia i september. Och i söndags, tror jag det var, lyckades jag ramla och slå i vänsterknäet haha. Sämst. Blåmärken på båda sidor av knäet, gör skitont när jag böjer på benet osv. Suck, förstår inte hur jag lyckas :)

Ska iväg till en ostopat imorgon. Tror inte det hette ostopat egentligen, men någonting med "ost" och "pat", så ja. Väljer att kalla det så. Denna människa ska hursomhelst kolla på min rygg och nacke. Hoppas det går att göra något åt skiten, så jag slipper ha ajaj.

Anyway, god natt :)



Haha faktiskt rätt intressant att se alla konstiga bilder jag har i kameran. Jag gillar att ta konstiga bilder på konstiga saker.

Kommentarer
Postat av: mysan

å va jobbigt :( de är ok är sjuk bara

2012-01-12 @ 14:10:55
URL: http://myedenvad.blogg.se/
Postat av: daniella:)

Jättefin blogg! Allt bra?:)

Var gärna med i min tävling där du kan välja att vinna mellan tre olika skönhetspaket med fantastiska skönhetsprodukter! Så ta och var med nu vettja!:) Läs mer om hur du ska göra här:http://daniellabooks.blogg.se/2012/january/tavling.html#comment

Kram!

2012-01-12 @ 19:01:30
URL: http://daniellabooks.blogg.se/
Postat av: jessie

fin blogg du har!

kolla gärna in på min blogg, har en tävling på G!



Kram :)

2012-01-31 @ 15:42:07
URL: http://jessiepohl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0