November, vi avslutar sagan snart. Har du några lögner kvar att pudra dina svar?

Varit iväg till Öra och tränat Gustav lite. Fått en del bra tips av Rebecka faktiskt, nyttigt. Haha var ju dock första gången G var i ett ridhus. Speglarna var konstiga. Väldigt konstiga.

Både nöjd och missnöjd med passet får jag väl säga. Kunde gått bättre. Känner att jag blir fast på något konstigt sätt. Jag kommer liksom inte åt honom med vaden. Får lite smärre panik när jag inte kan använda benet som jag vill, och då lägger jag istället till hälen, vilket han bara blir stressad av. Suck.

Egentligen är han ju väldigt glad, lättlärd och vill hela tiden göra rätt. Men när han inte förstår så blir han istället väldigt instängd i sig själv. Han fryser till och vet inte vart han ska ta vägen. Så sur över detta. Kan jag inte göra rätt så kan jag ju inte direkt heller ge honom några bra förutsättningar att göra det jag ber om. Jaja, har fått en del att jobba på nu. Och fy satan vad jag tror han kan blir fin, med rätt träning.

Måste bara lösa detta på något sätt. Känner ju av det där med benen även på Zingoalla & Prince. Vet inte om det är sadeln som inte riktigt passar mig.. Men jag blir verkligen frustrerad när jag blir så låst.

Jaja, Charlotte kommer tydligen hit snart. Så ska vara lite social med henne. Trevligt! Sen ska jag ut med Zingoalla lite ikväll. Försöka lösa det här benproblemet, lol.


Snygg är han iaf.

Kommentarer
Postat av: Linnea

fin häst!

2011-11-03 @ 15:39:37
URL: http://liinnejah.myshowroom.se
Postat av: Julia

Hej sötnos!

allt bra?:)

2011-11-03 @ 19:28:48
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/
Postat av: Anonym

fin blogg / http://secondstore.blogg.se

2011-11-03 @ 21:24:47
Postat av: Moa

Sv: Ja puss på kinden <3

Ja till och med mamma sa att hon mådde illa av att se vissa rida. RYTTARAKUTEN <3

Jag ska dit imorgon, haha Rosa tvingar mig typ. Men aa det är ifall du står ut med mig, Jessica och Rosa? :)

Då är du välkommen ;)<3

2011-11-04 @ 18:27:36
URL: http://photobymw.blogg.se/
Postat av: Sofierider - TÄVLING I BLOGGEN

Missa inte chansen att vinna ett unikt pannband med vitt foder och stora swarowskistenar! Anmäl dig till tävlingen i min blogg :)

2011-11-05 @ 20:37:13
URL: http://sofierider.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0